Posjet

Suvenirnica

Muzejska suvenirnica Gradskog muzeja Vukovar nudi veliki izbor vrijednih monografija, kataloga brojnih izložbi, razglednica i plakata s motivima iz bogatog fundusa Gradskog muzeja Vukovar. U novom, preuređenom prostoru muzejske suvenirnice ponudu smo obogatili s raznim artiklima na kojima se nalaze motivi iz našeg fundusa te logotip muzeja. Tako su se tu našle zanimljive ručno izrađene šalice, nove torbe, majice, nakit s motivima inspiriran stalnim postavom, ali i magneti s motivima Grada Vukovara.

Raspon proizvoda je zaista velik, a osim lokalnih proizvođača iz Vukovara u suvenirnicu smo uvrstili i proizvođače iz Osijeka, Vinkovaca i Zagreba.

Otvorenjem novo proširene suvenirnice htjeli smo spojiti tradiciju i moderno te prilagoditi svoju ponudu svim uzrastima. Zahvaljujemo se svim našim partnerima i dobavljačima koji surađuju s nama u ovom kreativnom procesu.

Što smo sve pripremili za Vas pogledajte u našoj fotogaleriji, te nas posjetite i odaberite za sebe i svoje prijatelje, drugačiji i originalan poklon ili suvenir.

***
Foto: Miroslav Šlafhauzer

Galerija - suvenirnica